TRAUMATOLOGO REHABILITACION FISIOTERAPEUTA MUTUACAT Sabadell y Barcelona

Novamedicum, colabora en Sabadell en todo lo referente a la Traumatología, Fisioterápia y Rehabilitación con la aseguradora o mutua médica MUTUACAT desde hace algunos años. Este centro clínico consta de un equipo médico profesional capacitados para atender a todos los pacientes de MUTUACAT.

Consulte nuestro cuadro médico profesional en el apartado equipo médico.TRAUMATOLOGO REHABILITACION FISIOTERAPEUTA MUTUACAT Sabadell y BarcelonaMUTUACAT

Mútuacat és una mútua de salut sense ànim de lucre, que reverteix tots els beneficis en la millora dels serveis que oferim als nostres mutualistes

Vam néixer com a mutualitat de previsió social i ens mantenim fidels a l’esperit fundacional del mutualisme, basat a ajudar-nos els uns als altres i a autogestionar-nos a partir de l’entesa i del consens.

 Compromís

Treballem cada dia per oferir els millors serveis als nostres associats, mitjançant una àmplia oferta d’assegurances i prestacions de la màxima qualitat, a un preu accessible per a tothom. I ho fem, garantint la igualtat de condicions, sense diferències en funció de les característiques individuals o de l’estat de salut, i amb total transparència sobre el preu que es paga per estar amb nosaltres.

A Mútuacat creiem que l’accés a una salut de qualitat és un dret de totes les persones, sense diferències ni condicions. El nostre compromís és per tota la vida: garantim que no et cancel•larem la pòlissa i que no hi haurà increments imprevistos del preu com els que apliquen les societats mercantils segons l’ús que es faci dels serveis assistencials.

Perquè la salut és un dret, no un negoci.

Solidaritat

No tenim accionistes, ni en volem! Mútuacat no és propietat de cap accionista majoritari o empresa, sinó de tots els mutualistes que ens confien la seva salut. Per tant, no depenem dels beneficis que obtinguem a final d’any, i podem garantir la participació igualitària, l’autosuficiència i l’autogestió dels recursos.

Com a entitat sense ànim de lucre, invertim tots els beneficis en la millora dels serveis, perquè la salut i el benestar de les persones són la nostra raó de ser. Però anem més enllà: amb els beneficis, impulsem accions i projectes que aportin valor a la societat. En els últims anys, hem invertit en nombrosos projectes socials, així com en residències, tecnologia de la diagnosi o centres de salut. A més, som al capdavant de la Plataforma Manresa Mobilitza’t amb La Marató de TV3, que s’ha consolidat com la plataforma associativa que hi ha aportat més diners durant els últims set anys.

Perquè la salut i el benestar de les persones estan per damunt de tot.

A Mútuacat treballem per fer créixer Catalunya, perquè creiem en un projecte comú de país. Per fer-ho, revertim els beneficis en projectes localitzats al nostre país, potenciem el desenvolupament de la societat catalana i ajudem les persones que ho necessiten més a casa nostra. Ens sentim profundament arrelats al territori, i mantenim sòlids vincles de col•laboració amb l’entorn d’àmbit català i els diferents col•lectius amb qui ens relacionem.

Tu també pots sumar esforços per fer del nostre país un lloc millor. A Mútuacat pots gaudir de serveis i cobertures de la mateixa qualitat o millors que els que ofereixen les grans companyies mercantils. Però a diferència d’aquestes, nosaltres et garantim que els teus diners es quedaran a casa nostra, invertits en benefici de la societat i de l’economia catalanes.

Perquè a Mútuacat no només fem salut, també fem país.

Toda la información expuesta sobre MUTUACAT ha sido extraída de la página www.mutuacat.cat y no ha sido modificada en ningún aspecto. Se entiende que es propiedad de la misma.